Končím v Ťažkom týždni

Dnes vyjde prvý diel našej show s novým moderátorom. Po mesiacoch ťažkého rozhodovania, váhania, premýšľania, dohadovaniam a skúšania prichádza moment, ku ktorému som smeroval už dlhšie. Končím v Ťažkom týždni.

Reláciu som vytvoril a potom produkoval, režíroval a moderoval šesť rokov. Počas tohto času som sa zoznámil so skvelými ľuďmi, veľa naučil o svete, Slovensku, európe, politike aj o sebe. Aj keď boli momenty, ktoré boli otravné a náročné, počas drvivej väčšiny času ma robiť Ťažký týždeň bavilo a napĺňalo. V poslednom čase to však už tak vždy nebolo.

Tím okolo mňa na čele s Luciou Pazičovou sa vytunil a zlepšil a ja som zistil, že vie fungovať už (takmer) aj bezo mňa. Scenáristi Ľubo, Tatiana, Peter a Martin píšu skvelé texty, náš skvelý grafik Jany už vie odtušiť, ako majú vyzerať veci a kameraman a strihač Miro dáva von na 95% hotové epizódy, ktoré potrebujú zapracovať len pár pripomienok. Sledovanosť stúpa, diely sú čoraz lepšie.

Na druhej strane ja som stále viac a znechutený z každodenného sledovania spoločenskej situácie, káuz, debilít, zavádzania a amorálnosti a čoraz častejšie sa mi o tom nechce čítať, pozerať, a už vôbec nie rozprávať. Potrebujem prestávku. Zároveň však nechcem aby ju mal Ťažký týždeň, pretože si (aj keď to môže znieť nelogicky) myslím, že je dôležitý a mal by pokračovať. Odovzdávam ho teda do skvelých rúk Lucie Pazičovej a Jakuba Gulíka a už teraz viem, že to asi budem ľutovať. Aj vďaka ich novej energii, ktorá už mne dochádzala bude táto show vyzerať lepšie, bude zábavnejšia a bude rásť tak, ako by s týmto unaveným, štyridsiatniko menom Gordulič nemohla 🙂

Držím Ťažkíému týždňu palce a vám, našim divákom ďakujem za roky podpory, ktorú ste nám posielali cez pribúdajúce views, súkromné správy, komentáre, či osobne na ulici.

Good bye and thanks for all the fish.

Ak sa ti ľúbi, pozdieľaj!